Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag kände mig bara ovanligt kär.


Ät mig

Ät mig,
jag är din

jag har letat världen runt,
efter dig


ring mig inte när du är hög
och full
på sprit och röka,
ring mig när du är hög
och full
av migmigmig





Ät mig,
jag är din

jag är din
gånger 1000,
lite tjack och några gånger till,
älskling
älskling
älskling




Övriga genrer av Marica
Läst 262 gånger
Publicerad 2006-06-06 13:54



Bookmark and Share


  Agorafobi
Du, jag gillar denna. Skarpt.
2007-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Marica
Marica