Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(för att jag glömde skriva ut pappret)


sveriges nationaldag blev firad! på ett bra (fel?) sätt

väderrapporten säger fint väder imorgon, det låter ju bra och, parken lär bli fin, solen lär skina, och
gräset lär vara grönt
och det gör ingen större skillnad hur jag går i korridorerna
ifall du är på andra sidan sundet
och går
långsamt
med långa steg fast
långsamt
och håller någon annan i handen
\"VÄNTA DET VAR INTE EN HAND!\"
och du skrattar haha hihi huhu hoho
hehe och
du sparar din hälsning till mig på
torsdag
snälla?
jag behöver inte detta så mycket att
jag
gråter skriker försöker
strypa min midja med mina
egna händer
nej jag sparar tårarna till
den dagen, den stunden då jag
tvättat mitt ansikte för många gånger
och tvålen torkat ut mina ögon

det gjorde den ikväll och därför
rinner mina ögonvitor
ögonrosor
tistlar i ögonen
som om jag
gråter för dig.
men jag ser johan banérs backe framför mig och jag tänker, kanske kan det bli en mycket bra sommar, med mig och min longboard i juli kan jag,
hålla mig till tvål från koncentrat och
finpressad apelsinjuice, lättfil och kanske en blåbärssprudlande croissant till efterrätt
om jag varit riktigt quick
riktigt
\"pk\"


en dag, god mörk choklad, och nypolerade äpplen
en kvinna spelar för mycket golf och hon glömmer
men jag och min vän, vi kommer ihåg tillsammans
vi glömmer tillsammans,
vi finns där och vi stannar kvar
we remain we are

sane



två liter vatten om dagen, and i\'m still counting, always counting, forever




Övriga genrer av jag borde
Läst 394 gånger
Publicerad 2006-06-06 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jag borde
jag borde