Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Explosion

Du lovar intet
men dina tårar var guld
och dina händer var gröna skogar
dina ögon fulla med skratt

Du har fått mitt hjärta och själ att kollidera
jag väntar explosion


Vart var vi?
Vart är vi?
Vart ska vi?




[Jag älskar dig]




Övriga genrer av Marica
Läst 218 gånger
Publicerad 2006-06-12 12:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marica
Marica