Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sommarens underbaraste natt

i gräset så grönt,
är det så skönt.
hör ungars skratt,
en sommarnatt.

jag kollar på,
himlen så blå.
ser en katt,
en sommarnatt.

jag sitter här,
bland blommor och bär.
du sitter här min skatt,
en sommarnatt.




Fri vers av Då jag var fjorton år.
Läst 484 gånger
Publicerad 2006-06-17 10:45



Bookmark and Share


  Lisa Höglund
Gud, vilken härlig känsla man fick, den var så gullig och fin :D
2007-12-16

  Sofia i hatstaden
När jag började läsa denna tänkte jag "Hu,nån som rimmar grönt-skönt!"
Men texten blir väldigt vacker på ett gulligt sätt av de enkla ord du använder o så!
Bra!
2006-10-14

  Jinzan
Åh, jag känner verklkigen den mysiga känslan, att sitta på gräset och höra ungars skratt också värmen av den andra! Jätte fin.
Rubriken är lite typisk, men den passar endå.
2006-08-08

  Bissen
Å den var vacker!!
2006-07-02

    majbarn
asmysig dikt. bravo.
2006-06-23

    ej medlem längre
Den här dikten fick mig att le,
den är gullig
2006-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Då jag var fjorton år.

Mina favoriter
Sommar:D