Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kram

Ögon så fina,
som kollar på mina
för en hundradel,
känner jag mig glad och hel
den kramen jag fick,
innan du vände dig om och gick.
vill jag uppleva igen på alla sett,
med dig, Erik Segerstedt

en minnesvärd söndag....




Fri vers av Då jag var fjorton år.
Läst 382 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-22 13:13



Bookmark and Share


  Johnny Chow
finfint :)
2009-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Då jag var fjorton år.

Mina favoriter
Sommar:D