Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min skugga

jag har en skugga
som alltid hänger efter
vad ska jag göra?




Bunden vers (Haiku) av Då jag var fjorton år.
Läst 555 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-15 14:18



Bookmark and Share


  Jinzan
Åh...
jag får en känsla av den här att man liksom känner sig jagad av den man egentligen är... häftigt beskrivet, och alla får man enegen uppfattninge.. ;)
2006-12-15

    Elin Sundström
Snygg haiku! Ja, bra fråga, vad göra?
2006-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Då jag var fjorton år.

Mina favoriter
Sommar:D