Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kom på den igår när jag spelade


det glänser som han

triangeln glänser
bruna trumpinnar blänker
lika snyggt som han




Bunden vers (Haiku) av Då jag var fjorton år.
Läst 545 gånger
Publicerad 2006-12-09 16:05



Bookmark and Share


    Vizzly
En till text om Simon!?!? ;] xD
2006-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Då jag var fjorton år.

Mina favoriter
Sommar:D