Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avsaknaden av distans




En varulv kommer
alltid ensam i mörkret

Annars i det belysande
ljuset kanske några
skulle se. ..

Att det var du eller jag
Men aldrig dom själva?




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-10-01 08:06



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Bra metafor och tänkvärt budskap.
2019-10-02

    Lena Staaf VIP
Det onda inom oss vill vi sällan se. Fint diktat med få ord!
2019-10-01

  KattenKin VIP
Vilken fin metafor och berättelse gällande avsaknad av självdistans. Kort och gott liksom.
2019-10-01

  Kungskobran VIP
Om natten söker sig skuggorna inåt
bildar en ogenomtränglig mur
formar sitt språk i mörka toner
Söker klagande sin sanning
sanning som inte finns

2019-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP