Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livlina

\"Ni är typ själsfränder, du och han...\"



Ibland är allting bara bättre på avstånd
än som när man binder fast varandra

Just nu är det så
vi binder inte
men vi har ändå bandet där
connection
(för en gångs skull)




Marica Elliott
hur mysigt låter det inte?

Du är min livlina




Övriga genrer av Marica
Läst 307 gånger
Publicerad 2006-07-01 02:03



Bookmark and Share


  Pingu
Fan, det låter bekant det där.. "ni är typ själsfränder, du och han" .. var det inte jag som sa det? haha.

Men Marica, ni är visst själsfränder, du och han..
2006-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Marica
Marica