Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag funderar...

 

 

och sakta går det upp för mig

att jag nog dog där ett tag,

sakta förtvinade jag i dina armar.

 

minimalt älskad av dig

men maximalt besatt,

förhäxad av din charm, jag var blind.

 

om jag bara hade sett

vem du var

hade jag varit någon annan idag.

 

 

 

 




Fri vers av Tony Lundén
Läst 448 gånger
Publicerad 2006-07-03 00:00



Bookmark and Share


  Muzze
du förmedlar bra! verkligen tummen rakt på. minimalt älskad och maximalt besatt, vem har inte varit där..?
2006-07-03

    S. Johansson
Precis så är det ibland...fast det gör så ont, så vill man vara där ändå...och man blir det man är av de erfarenheterna..
2006-07-03

    NoMi F
En mörk och sorglig poesi
Ja man dör i hjärtat i bland
eller för evigt i hjärtat
Du skriver bra här
2006-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Tony Lundén