Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pandoras ask?

 

 

stjäl mitt hjärta

och stoppa det i en ask

invid ditt hjärta.




Fri vers av Tony Lundén
Läst 407 gånger
Publicerad 2006-07-03 00:15



Bookmark and Share


    S. Johansson
"What´s love got to do, got to do with it..."..Tina Turner..*S*..Mkt bra skrivet.
2006-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Tony Lundén