Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Word

Så många ord väller upp i huvudet
och formas till en enda mening

JAG ÄLSKAR DIG

och innebörden är att

DET GÖR SÅ JÄVLA ONT


jag vet inte om jag ska skratta eller gråta


jagälskardig
jagälskardig
jagälskardig
jagälskardig
jagälskardig
jagälskardig
jagälskardig
jagälskardig
ochjaggörvadsomhelstförattduskaförståhurförbannatjävlaontdetgör

duärsåjävlaunderbar
ochjagblevsåledsenochbesviken
närduintesvaradeidinmobilidagnärjagringde
ochdetraseradehelamindag
ochfickmigattbörjagråta
ochjagvetintevadjagskatamigtill
såjagsitterbarahärochströrsaltisåren
medansjagbankarhuvudetiväggeochtyckersyndommigsjälv
förattjagintefårhöradinröst
ellerkännadinahänderruntminmage
ochnaffsadigihalsensådärretfullt
ellerdrafingrarnagenomditthårochkännadinlukt
ochklösadiglängsryggenochmagen
såduinetvetvartduskatavägen
ochviskaimittöraattjagärelakochstyggochjättejätteond
ochvägralåtadigkyssamig
förattjagvetattduhatarnärjaggör
såochändålåtadigfåsomduvilltillslut
dufåralltidsomduvilltillslut
dukanfåmigditduvill
ochduvetdet
jagälskardig
ellerhatar
jagvetinetlängre




Övriga genrer av Marica
Läst 251 gånger
Publicerad 2006-07-06 22:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marica
Marica