Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Långfredag. ..




Död, död och död

Däremellan en seg
Dag till att samman
-smälta med Liv liv

Och nya livtag över
den uttorkande Döden

Riste lite med barren
I vinden släppte en

kotte eller två över
den mossbelupna
Bergshällen



En gång kom en Kinesisk
Delegation där förbi

Och fotograferade av
dess bonsai-liknande
skepnad

Bara en betydelselös
400-årig skrumpen

Martall i den yttre
skärgården


Som överlevt en Lång
fredags alla dagar och
nätter

Genom ett helt stillsamt
vindbepinat liv





Fri vers av Sefarge VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-04-10 09:08



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
En tall med remuatism
2020-04-11

  objekt3
även Ave Ceasar
2020-04-10

    Lena Staaf VIP
En dag att stanna upp, ta nya tag och hålla fast i de barr som går.
Du skriver ofta roliga och intressanta liknelser!
2020-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP