Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Titeltorka.... :/


Ingenting får dig att försvinna

 

 

Vad det än var du planterade i min hjärna

har den förstört min känsla för vad som är bra för mig

Fröet du sådde har vuxit till ett hav av ogräs

och inget bekämpningsmedel är starkt nog att döda

 

Med en lie försöker jag slå det som vuxit sig starkt

men stålet slår bara gnistor när den träffar det hårda

Jag borde slipa eggen

så att jag en dag kan slå mig fri.




Fri vers av Tony Lundén
Läst 388 gånger
Publicerad 2006-07-16 23:50



Bookmark and Share


    NoMi F
Så där kan man
känna slå och slå men inget
blir bättre ändå
Slipa lien poet och slå
dig fri
Fri
fri
Fint skrivet
2006-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Tony Lundén