Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Staden(s andra ansikte)


Båten glider ut
Gatulivet sjunker bort
Husen stirrar blankt




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 327 gånger
Publicerad 2006-07-17 15:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP