Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Torparminnen

 

 

i ett gammalt torp

och dess fönster

sitter minnen fast

 

minnen av de många

människor som länge

levat och verkat i dess närhet

 

torpet är sedan länge tomt

övergivet och kallt

men fönstren är intakta

 

 

de ser allt det du inte ser




Fri vers av Tony Lundén
Läst 366 gånger
Publicerad 2006-07-18 00:23



Bookmark and Share


    S. Johansson
Åååh...du skriver om mitt 1700-tals torp....*asg*..ja så känns det iaf...Mkt fint förståss...
2006-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Tony Lundén