Ja vad jag vill med denna...?! Haha... vet inte.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ja vad jag vill med denna...?! Haha... vet inte.




The Big Bang?!

 

född ur universums sköte

känner jag mig lycklig att jag fick chansen

en chans att vandra på vår jord

jag tackar högre makt för den kosmiska orgasmen

som skapade livet, jag ärar evolutionen.




Fri vers av Tony Lundén
Läst 381 gånger
Publicerad 2006-07-18 00:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tony Lundén