Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till den bästa

Solen speglas i dina blanka ögon
Orosmoln skuggar ditt leende och gör dig suddig
Fantasifull, fantasilös
Ingen älskar dig som jag gör
En ängel med svarta skuggor i själen




Fri vers av Isola
Läst 370 gånger
Publicerad 2004-10-24 15:18



Bookmark and Share


  Rider_on_the_Storm
Det är så vackert...
2004-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Isola
Isola