Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i vindens smekning föddes tankar

 

varm sommarbris

smekte kall hud

varm hand tog

kallt hjärta i famn

 

jag tänkte

att detta är livet

tanken på något annat

skapade rysning av obehag




Fri vers av Tony Lundén
Läst 374 gånger
Publicerad 2006-07-22 11:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tony Lundén