Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(inifrån ett ärrat hjärta)


*Oförklarligt*


"Inrepirabile inscontum est
x 3."


X: smärtan har sin egen lön
be din bön. ..

X: utanför dunlagret finns
alltid ett mognande frö

X: något som ej är behäftat
med inkräktare och som bara
växer och växer inuti ett nav
av väntande tystnad.


Vad kunde vara meningen
med ett mognade ord?


(och hur länge bär den
sin egen födelse,inom sig?)


Truddelut,truddelut någon
spelar på ett handklaver

Från en annan tid i en
Radiobil med en spräck
Högtalare från ett skrot
-upplag som ännu existerar

Varför all denna obegriplighet
i det begripliga?


Och svinmållan växer så frodigt
Runtomkring

Utan att behöva förstå någonting
annat än sitt eget behov. ..




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-06-27 00:03



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Jag obegriper texten.
2021-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP