Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På Ängen

Vaknar av fåglarnas skönsjungande kvitter

Ligger kvar i sängen och sträcker ut hela kroppen

Jag kliver upp ur sängen

Känner hur solen lyser på min nakna kropp

Jag öppnar dörren på min sommarstuga

Trampar ner det halvfuktiga gräset efter nattens dagg

Känns kittlande skönt när grässtråna slingrar sig in mellan tårna

Känner hur solen värmer hela min nakna kropp

Jag går längre ut på ängen där de vackra blommorna grönskar

Lägger mig ner på rygg

Gräset känns lite sticksigt på min kropp

Jag tittar upp på himlen där molnen är som stora bomulls tussar

Blundar och försöker drömma mig bort

Önskar att min Älskade låg bredvid mig

Varför ligger jag ensam här?

Åh...min Älskling kom och ge mig utav din kärlek




Fri vers av Cacharel
Läst 395 gånger
Publicerad 2006-07-26 07:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cacharel
Cacharel