Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Sparvögat


Frihetens strand

 


 
Om jag kunde fånga alla minnen i din lycka 
famna dem i ömhet låta själen dem få smycka

Om jag kunde fånga alla minnen i din smärta
famna dem i kärlek dölja sorgen i ditt hjärta


Om jag kunde vandra med din ömhet i min 
hand
dela all din längtan till ett länge saknat land

Om vi kunde älska så om tvivlen ej oss band
skulle då vår kärlek finna frihetens strand

 




Bunden vers (Rim) av Sparvögat VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2023-02-15 07:19



Bookmark and Share


  Susen VIP
Ömt, vackert och givmilt skänker du tröst i dina ord från en kärleksfull hand
2023-03-04

  MaLo VIP
Djup och innerlig kärlek i dina rader.
Så vackert. Som alltid <3
2023-02-25

  Kajan VIP
Att vilja vara så mycket för någon, det är speciellt. En mjukt melodisk text med innerlig längtan i varje ord.
2023-02-21

  Mystica
Exakt så här känner jag. Detta gick rakt in i mitt hjärta
2023-02-18

  Margit Grell VIP
Vacker och öm är din text om längtan.
2023-02-17

  Stisse
Underbar kärleksdikt som ger mig värme och hopp.
2023-02-17

  Blått Norrsken VIP
Så vackert skaldat .
2023-02-16

  Anya VIP
Denna kändes. Om att mötas men ändå inte. Tycker mycket om hur du med vackra ord ändå skriver om något dovt. Snyggt.
2023-02-16

  Eva Helene VIP
Så vackert och ödmjukt med en vemodig touch.
2023-02-16

  Solstrale VIP
En ödmjukhet i orden, i önskan om, där kärleken håller sitt paraply emot tårfloderna!
2023-02-16

  Niliboy
Så kärt, klar att ni skall finna kärlens å frihetens strand
2023-02-15

  Peter G VIP
här finns längtan och förhoppning i en stark och vacker kärleksdikt!
det är många saker som kan sätta käppar i hjulet för kärleken, det behövs ofta mod och styrka för att nå fram!




2023-02-15

  WyS VIP
Vackra ord som är just det som saknas i vår allt mer avskärmande värld där man sällan har ögonkontakt!
Fint förmedlat!
2023-02-15

  till E
Längan och önskan i vemodig ton.
2023-02-15

  Öknens Ros VIP
Så kärleksfulla ord! Fina rim och fint foto.
2023-02-15

  Olof Lagerhorn VIP
En bön vars ord och rader blir
till en vacker väv; en önskan
om en kärlek i frihet.
2023-02-15

  Marita Ohlquist VIP
En underbar text i kärlekens namn.
2023-02-15

    Lars Gullberg
En fantastisk kärleksförklaring.

Så fint du skriver.
2023-02-15

  Vindsvala VIP
Längtan till frihet känner vi nog alla. Verklig frihet är svår att finna i vår sargade värld.
Så fint du väver samman minnen och känslor till en vacker önskan om frihet!
Fin bild som ger en känsla av frihet!
2023-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Sparvögat
Sparvögat VIP