Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Sparvögat


Vilande andetag

 


 

Stilla natten vandrar öde så dess land
Stilla natten vilar, kärlek i min hand  

Uti varje andetag känner jag dig nära 
Uti varje andetag vilar du, min kära

  

 

 




Bunden vers (Rim) av Sparvögat VIP
Läst 377 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2021-11-10 00:35



Bookmark and Share


  Änglaögon
Vackra rader om trygghet och kärlek.
2021-11-16

  Solweig Jansson VIP
Andlöst vackert . . .
2021-11-16

  Anya VIP
Åhh så vackert. Läser och njuter. Tänker på Kents låt; Utan dina andetag. En komplimang alltså.
2021-11-15

    ej medlem längre
Vilken stillhet och närvaro att få vara i din rymd.
2021-11-12

  Rise Little One
Lugna och kärleksfulla strofer att njuta av i en fredag morgon..
2021-11-12

  Stanley Rydell
Andetag som rymmer flera subjekt, rubriken gör det mer spänstigt där andetag/en/et vilar. En kreativ spänning införd i en dikt vilande i kärlek - finstämt!
2021-11-11

  Linda CH VIP
Behagligt skön vers. Rogivande läsning
2021-11-10

  S.A.I. Steve Lando VIP
Goheligt underbart
2021-11-10

    Matts L Eriksson
En lugn rytm som harmoniskt för fram en lugnt viland takt. Om nattens ödslighet där kärleken finns och återkommer starkare. Gillar den sammanhållande effekten mellan samtliga strofer och dikten som känns fullbordad.
2021-11-10

  Eva Helene VIP
Vackert och vilsamt, som en meditation i natten.
2021-11-10

  Honungsgrävling
Oerhört vackert.
2021-11-10

  Susen VIP
Varmt om kärlek, dina ord skänker stillhet i andetaget
2021-11-10

  Margit Grell VIP
Andetaget, stillheten omsluter dina fina rader!
2021-11-10

  Solstrale VIP
Harmonisk och musikalisk!
2021-11-10

  Öknens Ros VIP
Så fina poetiska strofer!
2021-11-10

  Marita Ohlquist VIP
Underbart vackert, som en strålande stjärna på kärlekens himmel.
2021-11-10

  Kajan VIP
Ömt, mjukt, melodiskt om närhet och kärlek.
2021-11-10

  AiA Maria den fria

Ömt
Mjukt
Vackert
Ande-tag

Ja helt ljuvligt förmedlar du i ord och bild!

Tack!

<3<3<3
2021-11-10

  Niliboy
Mycket vacker kärleksdikt, ja huga ligen!
2021-11-10

  Monika A Mirsch VIP
Mjuk aftondikt - gillar!
2021-11-10

  Mats Kitok-Lundmark VIP
Stilla och nära. Bra ord. Då man känner efter sin glädje.
2021-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Sparvögat
Sparvögat VIP