Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För jag vet så väl

Du känner mig för väl, älskling
och nej
du förstör inte mitt liv
genom att tjata på mig trots att jag inte orkar
fast jag inte vill dra iväg med mina vänner
fest hela dagen lång
när jag egentligen bara vill ligga i min säng
med dig
och låta dig lyssna till mitt gnäll
om min mensvärk
för jag vet så väl
att du verkligen avskyr mina dåliga dagar

Du känner mig för väl, älskling
och nej
du förstör inte mitt liv
genom att vara småsur och irriterad
och dyka upp någon timme eller två efter avtalad tid
utan du får mig bara att bryta ihop
mer eller mindre
och sen gråta ut mot din axel
för jag vet så väl
att du avskyr min instabila mentalitet

Jag är bara så trött
på att inte kunna vara perfekt
inför digdigdig
och jag förstår inte vad jag gör för nytta
när jag bara tillför labil luft och dåliga dagar
och jag förstår inte
hur du kan vara så satans kär i mig
i lillalilla mig




Övriga genrer av Marica
Läst 262 gånger
Publicerad 2006-07-31 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marica
Marica