Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Sparvögat


~Vill jag~

 



Jag vill bära all din smärta
som en vila i min själ

Jag vill bära all din oro
andas tårarnas farväl 

 

Som en skugga vid din sida
vill jag vandra i ditt steg

Så förmedla all den kärlek
som jag sänder på din väg





Fri vers (Fri form) av Sparvögat VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2022-11-09 08:33



Bookmark and Share


    JJ VIP
Vacker i sin enkelhet… och enkelhet är svårt! Mvh. JJ.
2022-12-23

  Anya VIP
Men så fint. Jag tänker mig diktarjaget som Jesus....kanske tänker jag fel? Kan ju även passa till någon som står en nära.....en förälder till sitt barn?

Du skriver så vackert!!!
2022-11-15

  Eva Helene VIP
Kärlekens gåva, den bästa, så väl beskriven här. Så vackert liksom bilden.
2022-11-15

  S.A.I. Steve Lando VIP
C'est l'amour!
2022-11-13

  Stisse
Innerligt och trösterikt. En dikt att återvända till många gånger.
2022-11-13

  Glitträ VIP
Kärleksfullt och vackert skriven text som går rakt in i hjärtat.
Enkel, med flyt på värme i förmedling kärlek.
Tack;
Den lägger jag som
bokmärke.
2022-11-13

  Ninananonia VIP

Det du vill är vackert i ord och bild!
2022-11-13

  Vindsvala VIP
Medkänsla och kärlek till en älskad vän i svåra stunder. Ett föredöme att efterlikna.
2022-11-12

  Margit Grell VIP
Vackra, kärleksfulla rader till tröst för en nästa.
2022-11-10

  Niliboy
Efter lidandet skådar vi härligheten, säger Bibeln,
2022-11-10

  Niliboy
Efter lidandet skådar vi härligheten, säger Bibeln,
2022-11-10

  Peter G VIP
Så fint att läsa denna dikt fylld av kärlek och empati, något vi behöver mer av i dessa hårda tider!
Vackra fina rader som når fram och ger värme i hjärtat!
2022-11-09

  till E
Dina dikter är ofta berikade med empati. Det här är bra inget undantag
2022-11-09

    Lena Staaf VIP
Vackert skrivet! När någon, särskilt o det är en kär person, har det svårt uppstår önskan att lindra, att bära dennes smärta i stället.
2022-11-09

  Kajan VIP
Kärlekens kraft och storhet genomsyrar hela texten. Här finns den tålmodige följeslagaren, och visst kan man läsa in en andlig, likväl som en jordisk sådan. Fotot sagolikt skönt.
2022-11-09

  Susen VIP
En tröstande dikt där budskapet känns äkta och når in i mitt hjärta. Oerhört vackert! Bokmärkes
2022-11-09

  Olof Lagerhorn VIP
Rader som med sin styrka och skönhet
förmedlar kärlek och empati.

2022-11-09

  Solstrale VIP
Oerhört vackert skaldar du!
2022-11-09

  Marita Ohlquist VIP
En underbart vacker text om om kärlek, vänskap och medmänsklighet.
2022-11-09

  Öknens Ros VIP
Så kärleksfull poesi, du formar orden så fint!
2022-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Sparvögat
Sparvögat VIP