Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

underbar

jag vet inte om du förstår
att de är till dig
de vackra orden jag skriver
eller att det är du
som gör att jag vill bli frisk
så vi kan träffas

jag vet inte om du förstår
hur värdefull
du är i mina ögon
eller hur mycket jag skulle ge
för att få se dig skratta
få se livsglädje i dina ögon

jag vet inte om du förstår
hur underbar du är
sofie




Fri vers av Isola
Läst 469 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-10-29 22:26



Bookmark and Share


  Rider_on_the_Storm
Du får förlåta men jag började gråta när jag läste det här... Jag älskar dig!
2004-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Isola
Isola