Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
DS är mycket matintresserad, och sägs äta flera ggr varje dag. Han har sina rötter i Indien, bl a morötter och lakritsrötter. Han odlar även persilja, grönkål och dill. Numera forskar han i språk. Då och då hittar han de ord han söker.


Dilope Shilya pratar persilja

”Eftersom jag fick en känsla av att granne A, för mig en okänd person, som fann mig instoppandes min smutstvätt i tvättstugans enda spontantvättmaskin - med henoms rena, våta tvätt utplockad och nedstoppad i en annan grannes (B) ikeakasse som i botten, skulle det visa sig, hade dennes torra smutstvätt, och som stod på det underligt nog vattenfyllda golvet - misstänkte mig för att ha tagit ut henoms tvätt och förpassat den till en blå ikeakasse, så bestämde jag mig för att det bredvid termen omständighetsadverbial även ska finnas termen omständlighetsadverbial.”

Dilope Shilya, språkforskare




Övriga genrer av Gunwale VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-11-28 10:56



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Lång mening i full Proust klass, lite mer jag skulle dock behövas
2023-12-04

  lodjuret/seglare VIP
A blus C blir D
2023-11-28

    Lena Söderkvist VIP
Om si måste det alltså bli så... tja...
2023-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP