Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Återkommer om Stockholms ständigt hotade parker. Googla gärna på Rädda Faggen och skriv på protestlistan.


Ruinen som inte blev av


Arkitekterna morrade
Politikerna morrade
Byggfirmorna morrade
Stadsplanerarna morrade

Men morrade högst gjorde de
som protesterade

så Tjurbergsparken står kvar.



27/4 2022




Fri vers (Fri form) av Lena Söderkvist VIP
Läst 70 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-04-29 10:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP