Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Sparvögat


Dagarnas längtan

 

 


     Stilla vilar önskan som vandrar så nära 

   stilla vilar önskan som stunderna bära 

I blickarnas inre som sökte och fann
timmarnas tystnad i orden som brann

I dagarnas längtan som önskar dig nära
min bedjan vilar hos dig nu ~ min kära

 


 




Bunden vers (Rim) av Sparvögat VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2022-05-25 10:22



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
ömmande fagersamt
2022-06-05

  Niliboy
Så fint å finA vAriationer på samma mångtydiga tema!
2022-05-28

  Susen VIP
Önskan och längtan vävs in här tillsammans med hoppet. Finstämda ordflätor med tilltalande foto i harmoni
2022-05-27

  Peter G VIP
Här finns både hopp och längtan i dina ord och som helhet bildar de en väldigt vacker dikt!
Tycker mig även ana en känsla av harmoni och förtröstan när jag läser!

Väldigt fin bild också!

2022-05-27

  Eva Helene VIP
I tålamod och förtröstan skrivet. Vackert och serent, liksom bilden.
2022-05-26

  Vindsvala VIP
En innerlig önskan om själens gemenskap. Stilla och vackert flyt genom raderna. Fin bild som förmedlar en rofull tystnad.
2022-05-26

  Marita Ohlquist VIP
En vacker text som förmedlar saknad och längtan.

Jättefint foto.

2022-05-25

  till E
Bilden harmoniserar fint med texten.
2022-05-25

  Kajan VIP
I dikten blir hoppet och önskan så fint beskrivet; både som en möjlighet och en livsbärare; och den ordlösa kommunikation som är så viktig i nära relationer får sin rättmätiga plats. Harmoni råder mellan text och bild.
2022-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Sparvögat
Sparvögat VIP