Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Sparvögat


Ögonblicket före tystnaden

 

 


Torka mina tårar 
viska ömt mitt namn

Andas ljusets vårar
värme~i min famn


Skingra mina rädslor
sorgen~stilla gå


Torka mina tårar
låt mig nåden få

 

 




Bunden vers (Rim) av Sparvögat VIP
Läst 352 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2022-10-24 06:24



Bookmark and Share


    Matts L Eriksson
Finstämd
2023-02-02

    Matts L Eriksson
Finstämd dikt där processer dragit ut i tiden. Harmoniskt
2023-01-30

  Eva Langrath VIP
Vackert.
2022-11-06

  Eva Helene VIP
Som en psalm till vila och läkedom. Mycket vackert i ord och bild.
2022-10-27

  Peter G VIP
Väldigt vacker, stillsam, vemodig och känslosam dikt, som berör att läsa!
den blir som en stilla bön.

mycket fint!


2022-10-26

  Vindsvala VIP
Må du få tröst i sorgen och nåd för nya dagar med ljus och glädje!
2022-10-25

  Niliboy
Du nådefulla ögonsten måtte du glänsa länge med din fina mjuka å ömsinta poesi!
2022-10-25

    Lena Staaf VIP
Vacker och melodisk dikt om tröst i mörkret.
2022-10-24

  Anya VIP
Tycker mycket om din dikt. Jag tänker mig den ur ett religiöst perspektiv. Nåden från Gud. Denna tar jag med mig i dagen. Tack!
2022-10-24

  Kajan VIP
Texten har ett berörande ljus, liksom fotot; en innerlig bön om den stora trösten vi alla kan behöva, och som många av oss önskar få leva inom.
2022-10-24

  Olof Lagerhorn VIP
Innerliga ord och känslor i en
vacker språkdräkt.
2022-10-24

  Marita Ohlquist VIP
En vacker och berörande text om längtan efter lugn, ro och harmoni.
2022-10-24

  Öknens Ros VIP
Så fint du diktar! Vacker bild tillika!
2022-10-24

  Susen VIP
Åh så varmt och finstämt du skriver "skingra mina rädslor sorgen stilla gå"
Berörs och känner tröst. Bilden tillika i harmoni
2022-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Sparvögat
Sparvögat VIP