Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Sommar evenemangs-upplysning uti Grävköpinge"



Vegetarianska
Damkapellet
spelar i afton

Vid societets
Parken kl. 20

enbart med
Ekologiskt
framodlade
Instrument

Alla äro välkomna

Men sångkänsliga
ylande Byrackor
Bör ej medtagas

Då de kunna utgöra
ett störande moment

För ett njutbart intagande
av det unika
Musikaliska utförandet.



-




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 81 gånger
Publicerad 2022-07-15 16:36



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Jag är en vegan haha
musicerar så bra
strängarna
är av lin
tonen blir fin
rösten bäst med ekologisk gin
raspar så skönt
på allt som är grönt
se upp musikanterna
och alla vegan tanterna
för här kommer ja
med alla ekologerna
i en härlig giftfri gönsakssång
med morötter och ekologiskt tång
från skön bohuslänsk kust
kryddad med sjögräs must







2022-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP