Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längst in där

Jag är lika rädd för det som alla andra är
att jag ska vakna upp en dag
och att vi är döda

det är två veckor nu
på ett ungefär
och snart två år sen

om det är två år sen allt började dö
eller två år sen allt började växa
återstår att se

allt jag vet säkert
är att du är min fiansé
pojkvän
trolovade
älskade
long lost love
love of my life
my light in the dark

och det kommer alltid vara du och jag
längst in där någonstanns




Övriga genrer av Marica
Läst 257 gånger
Publicerad 2006-08-08 03:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marica
Marica