Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


saknar jag


Allt du var


rösten
blicken
Skrattet

gången
mimiken
Gesterna

auran
doften
Närvaron

kroppen
värmen
Hjärtslagen

Allt det
som gör en människa

Allt det
som var Du

saknar jag








Fri vers (Fri form) av stormengudrun VIP
Läst 58 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-12-17 13:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP