Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


mödan väl värd


Midsommardröm


Jag hamnade på avvägar idag
var är jag nu undrade jag

vägen med mitten av gräs en sträng
ledde mig fram till
en blomstrande äng

slingrande makraméer
av orkidéer
likt en broderad markgobeläng

Jag tänkte jag var mitt i en dröm
och satte mig ner mitt i en söm

nickade till
och vaknade opp
fortsatte genom ängen mitt lopp

Hemkommen tacksam
över min färd
en upplevelse rikare

mödan väl värd






Bunden vers (Rim) av stormengudrun VIP
Läst 21 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-06-15 20:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP