Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


fortsättning


Dom som jag


Det finns dom
som ska göra så mycket som möjligt
på kortast möjliga tid

som fyller sina dagar med
upplevelser och aktiviteter
så till den milda grad
att hälften hade varit nog

”för vi lever ju bara en gång”

Och så finns det dom
som tar det lite lugnare
som gillar läget och tar sig tid
att lukta på blommorna

Dom som tror på
någon slags fortsättning
efter livet här

som jag




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 30 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-06-24 22:00



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Underbar poesi!

DENNA gillar jag.
Men, , ibland har jag svårt att anamma den!
Spar denna så jag kan gå tillbaka och bli påmind! Tack.
2024-06-26

  Cecilia Lindqvist VIP
Kloka tankar om hur olika vi lever våra liv.
Jag tror vi lever för att utvecklas och att vi har kommit olika långt. För att utvecklas behöver vi erfarenheter, men också lugn och ro för att ha tid och ork att reflektera över våra upplevelser och tankar.
Självklart finns det en fortsättning!

2024-06-24
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP