Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


senväg


Genväg


Ingen genväg finns
ens om du har bra gener
till att nå framgång




Bunden vers (Haiku) av stormengudrun VIP
Läst 26 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-06-10 11:43



Bookmark and Share


  Rubia VIP
klockren
2024-06-11

  Marita Ohlquist VIP
Utomordentligt bra formulerat.
2024-06-10
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP