Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


inte Då inte Sen


Lev Nu


Men så trött jag blir på dem
som lever Då för längesen
som pratar om med nostalgi
en tid vi redan levat i

de som bara vill förstöra
och på andra ej vill höra

Allt var inte bättre då
jag vill inte leva så
Nuet är min verklighet
inget annat toppar det

Dåtiden är nu passé
aldrig mer vi kan den se
Sedan är en tid som jag
hoppas uppleva en dag

Så min uppmaning till er
som snackar lycksaligt om Då:
Lyft din blick och se ditt Nu

Leva det kan bara Du!





Bunden vers (Rim) av stormengudrun VIP
Läst 21 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-06-09 11:40



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Håller med dig till 100% , Såklart vi ska leva i nuet!!

Dåtiden va förut, ,
2024-06-09
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP