Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Gåva till de oförtjänt missförstådda. .."




Puppendorfska fri
-skolan meddelar

Att de kommer ned
-lägga sin verksamhet

Om Landet Svedonia
inte ger dem skäligt
Statsbidrag längre

Samt för överbliven
vinst starta ett Service
-hem i Jungfru-öarna

För missförstådda ut
-frusna Miljardärer

Som tryggt kan få fram
-bringa sina sista dagar

Där i en varm kärleks-lyx
de
så innerligt väl förtjänat!









Övriga genrer (Satir) av Sefarge VIP
Läst 65 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-02-28 11:06



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Svidande satir om de som mjölkar svenska skattesystemet
2023-03-01

  Kungskobran VIP
Usch vad avundsjuk jag blir
2023-03-01

  Anya VIP
Bra! Bort med vinstdrivande skolor! Väljer vilka elever de ska ta in.
2023-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP