Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här kan ses som en extra stafettpinne. (Med orden kränger, kontroll, traktor.) Men det vore ju fusk, så då ser vi det inte så.


Åska


Hungrig? Under rutschbanan kränger man sandkakor! Ovanför affären dundrar rullande svarta stenar och plasttraktorer utan kontroll; vi säger att det åskar!




Prosa av Gunwale VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-03-30 01:43



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Helt ok, tycker jag, två till före dig har fuskat på liknande vis, jag är den ena.

Mycket barnaction i ditt bidrag, himla trevligt tycker jag.
2023-03-30

  lodjuret/seglare VIP
Fler poliser (förlåt poeter, menar ajg)
2023-03-30

  TrollTörnTrappan VIP
Ganska naturlig slutsats!?! Den här versionen tycker jag bättre om än första, råa fiskkakan. Smakar mer sand här, därtill sten, plast och själva affären var jag mest van är av trä.
2023-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP