Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
("Allt är relativt här i världen?")


" Oförutsedda vardags-traumatiska upplevelser?"




Bättre sitta fast tillsammans
i ett tåg med en krångel-Maja

Än ensam inuti en lutande
illa-luktande Baja-Maja*?












*
(som gått i baklås vid en
enslig park i Alingsås. ..)

















Fri vers av Sefarge VIP
Läst 71 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-04-23 17:15



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Toaletten förr på tåget var
underbar
där rusade marken förbi i rasande takt
skiten och pisset rann snabbt
på rälsen ner
Inget krångel här
gödsel för buskar och bär
det var tider de
svårt att hänga me?

2023-04-24

  S.A.I. Steve Lando VIP
det låter som att du har rätt i detta:)
2023-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP