Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I alkoholens vassa klor

 

med flaskan som ende vän

tänder hon ännu ett ljus

sprätter ännu en kork.

 

alkoholen bränner i strupen

men lenar trasig själ

hon försvinner bort

 

i spritens rus ber hon om hjälp

att slippa ur vodkans grepp

men hon blir utan svar, lämnas full åt sitt öde.

 

 

 




Fri vers av Tony Lundén
Läst 388 gånger
Publicerad 2006-08-13 13:34



Bookmark and Share


  Ua
Jag gillar denna dikt otroligt mycket. På något vis känna jag igen mig i dikten vilket låter väldigt sorgset men du är bra på att skriva och du förmedlar verkligen en bild så vacker i det hemska.
2006-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Tony Lundén