Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Vaccinera mera numera"



Vaccin mot bältros
Covid. Mässling.Tbc
Tbe.Polio. osv. ..

Med kommande
Vaccination mot
Kolera o inom snar
framtid även mot
olikartade cancer
-sjukdomar samt
kanske nån gång
mot de hemska
ALS och demens
-sjukdomar




Så ju mer vaccin desto
bättre o säkrare kommer
man att känna sig


Men man kan inte få
Vaccin mot farliga och
lögn-aktiga politiker

Även mot såna som
säger det är okej om
dom vinner

Men skriker att det bara
är fusk ifall dom råkar
förlora. ..






Fri vers av Sefarge VIP
Läst 77 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-04-25 23:03



Bookmark and Share


  Emanuel Sigridsson VIP
Här sätter Du fingret på den riktigt ömma punkten. Det var väl Alix de Tocqueville? som myntade begreppet: Demokrati hindrar mer demokrati och det ansågs som något gott. Detta är väl demokratins akilleshäl. Förmodligen orsakat av att man inte är vaken över att retorik är ett sätt att ljuga. Och därför ljuger man på.
2023-04-27

    Lena Staaf VIP
Rolig liknelse om allvarligt ämne. Vaccinationerna har varit och är en välsinelse för oss. Men anibiotikaresistensen hotande nära.
2023-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP