Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För många Barbie-dockor i den Svenska förskolan?( 51 av 73 skolor)medans pojk-aktigt"bara" 2 skolor hade leksaks-svärd?


***Prisutdelning***




Årets Svenska Barbiedocke
-Pris utdelas denna gång till

Jill Johnson för att hon i många
år lockat Svenska artister till
Nashville för vidare inspiration

Samt till familjen Wahlgren
som via teve-utsändningar

Visat upp sund Amerika
Levnads Stil-livsföring till
Svenska tittares nöje o nytta


Årets Prisutdelare kommer
att vara Kardashian familjens
Urmoder- Mary"MJ" Shannon.

Samt även ett bonus-pris med
delägande i en fashionabel
Kläd-boutique vid Hollywood

Kommer att medfölja
som en extra bonus.

För samtliga vinnare att
lyckligt få frottera sig med.









Övriga genrer (Satir) av Sefarge VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-04-28 10:40



Bookmark and Share


  Emanuel Sigridsson VIP
Ja, det andra Du skriver om vet jag inget om.
2023-04-28

  Emanuel Sigridsson VIP
Lite ledsen blir jag. Jag tycker Jill gör sitt bästa. Jag tycker hon förtjänar bättre än en Barbiedocka. Att tycka om Country är att vara stigmatiserad. Jag avskyr USA. Av alla politiska skitstövlar sätter jag Thomas Jefferson i främsta rummet. Men nerven i Country är min nerv. Countryn har påverkat mycket i Gruvvattnet. Countryn älskar ”syndare” på ett andligt sätt liksom jag. Tack för ordet.
2023-04-28

  Ewa-Britt Nilson VIP
Samma lilla klick
visas i olika skick
via sina utblick...
Finns det hopp
att få se andras
utlopp och sen
dess inlopp...
2023-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP