Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Språkligt oskick

ett o framför

obra
ovärt
obror

orelevant (sic)

otidig
betyder inte
sen




Fri vers (Fri form) av rostspik VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-06-18 11:34



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Hatar det där!
Likadant när man talar om saker som "sjuka" och menar något positivt. Eller t o m "sinnessjuka".
Slafssvenska!
2023-06-18
  > Nästa text
< Föregående

rostspik
rostspik VIP