Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Titanics gastar

mångmiljonärer i
ubåt ner till vraket

dollarvansinne
katastrofturism

nåt att skryta
om vid lyxbordet

världen tillhör
den som betalar

gastarna
ville inte bli
betittade
den dan

Davy Jones
fick sällskap
vid sitt bord
nere bland
algerna




Fri vers (Fri form) av rostspik VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-06-27 19:54



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Tydligen fanns det en dam som utfärdade en profetisk varning mot Titanic innan fartyget påbörjade sin färd.
I vanlig "ordning" lyssnade man inte på henne.
2023-06-27
  > Nästa text
< Föregående

rostspik
rostspik VIP