Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den ton jag sökte.

Mitt minne minns dig lik trädet.
Vars blad rör sig prasslande i vinden.

Mina ögon skall dig ej se
Men skall känna saknad den dag du är borta

du skall stå där för att skydda mig
skydda mina händer från den köld
som den kyliga höstvinden drar med sig.

nu greppar de i tomma intet
där den förut så varsamt omslutande luften
nu skall kväva mig

då jag inte längre kan söka

vindens ton bland dina grenar.










Fri vers av Jukebox
Läst 431 gånger
Publicerad 2006-08-14 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jukebox