Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjärde gången gillt

Du får mig att slappna av
men samtidigt att vara lite på spänn

Jag saknar närheten
den där närheten du gav i lördags
och när du säger att du älskar mig
sådär precis innan du ska gå



Emoflicka
och punkpojk
forever
[man lever bara en gång]





Du är den jag alltid vill sova sked med




Övriga genrer av Marica
Läst 231 gånger
Publicerad 2006-08-16 00:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Titeln, funderar jag mycket på. Dikten, kärlekskranka ord på denna yta.

Jag gillar den.
2006-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Marica
Marica