Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Erfaren-het. ..*



Leka Dicke,dacke och
danke! För honom.

Leka Nicke,nacke och
nicks då! För henne.

När båda bara ville
utbyta tankar i lugn
och ro

Då könet kom emellan
och ställde till det. ..?



***
(för båda två, men
på helt olika sätt. ..)






Fri vers (Fri form) av Sefarge VIP
Läst 80 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-08-31 13:55



Bookmark and Share


  Alexander Gustafsson VIP
sex är gnistan som förstörs vid antändning. men ibland tar de flera försök innan det gått upp i rök ;)
2023-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP