Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rojalist

rojalist
verkar trist

buga och bocka
för ärvda högfärden

imponeras av
guld och regalier

marskalkens
formalia

traditioner
i formalin

aristokrati
en anomali
i demokrati

etikettsbrott att
dua ers majonnäs




Fri vers (Fri form) av rostspik VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-09-03 20:11



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag är 100% rojalist.
2023-09-04

  MagisterZ
Kladdade ner detta häromdagen:

Kungahuset:
Sveriges dyraste konservburk (med långt överskridet bäst före-datum).
2023-09-03
  > Nästa text
< Föregående

rostspik
rostspik VIP