Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En drottning tillhör sitt rike.


Nefertitis bön


Låt mig

få komma hem till

min make.



17/9 2023




Fri vers (Fri form) av Lena Söderkvist VIP
Läst 66 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-09-25 18:48



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Nefertite hamnade i Berlin
där står hon så vacker och fin
2023-10-03

  Glitträ VIP
Så sant!
Vackert i en längtan
2023-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP